Cuketová čoko buchta

15.09.2022

Čokoládová buchta... vláčná díky cuketě, čokoládová díky kakau a čokoládě. 

Na konec léta ideální jednoduchý hrnkový recept.

1 hrnek cukety nahrubo
1 hrnek mandlového mléka
1 hrnek polohrubé mouky
Půl hrnku cukru
4 lžíce kakaa
1 lžička prášku do peciva
V míse smíchat všechny ingredience a dát péct do trouby předehřáté na 180°C.

Nahoru jsem zvolila čokoládovou polevu s pistáciemi. Stačí rozehřát čokoládu s mandlovým mlékem, natřít na buchtu a posypat rozemletými pistáciemi.

Výborná je i s citrónovou polevou (citrónová šťáva s mletým cukrem). 

Plody přírody vedoucí ke zdraví 2018-2023 | Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!